Freubelle is dé webshop gespecialiseerd in de verkoop van hobbymaterialen op het gebied van het maken van kaarten. Wij richten ons op een klein aantal kwaliteitsmerken met een modern, vernieuwend, breed assortiment zoals Spellbinders, Carlijn Design & Ranger. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan met het maken van kaarten: machines, tools & accessoires, snijmallen, stempels, stencils, papier, inkt, markers, potloden, waxzegels & decoratiemateriaal. Wij wensen je veel freubelplezier!

Wie zijn wij?

Wij zijn Johan en Ingrid; wij wonen in het mooie Breda samen met onze twee katjes Puck & Binkie. Retail is niet vreemd voor ons; allebei zijn we werkzaam in het winkelwezen en we genieten van het “winkeltje spelen” en het gezellige contact met klanten. Al snel werd het idee geboren om hier ook met onze hobby –  kaarten maken – iets mee te doen.

Vandaar dat we in 2023 Freubelle hebben opgericht:  een webshop gericht op het maken van kaarten met in het assortiment een beperkt aantal geweldige merken waar wij 100% achter staan. We gaan de webshop combineren met beurzen en workshops  op locatie. 

Leuk dat je op onze website terecht bent gekomen; hopelijk vind je wat je zoekt. We wensen je in ieder geval heel veel freubelplezier!